Levering

De Duitse pakket bezorger DPD is in ons logistieke systeem een belangrijke spil, zij zorgen ervoor dat 98% van de orders de volgende werkdag bij de Nederlandse en Belgische klanten wordt afgeleverd.

Dit nieuwe concept van Klop Agencies draagt ertoe bij dat Klop Agencies voor zijn huidige Nederlandse afnemers in korte tijd is uitgegroeid tot een interessante en belangrijke handelspartner. Service is een belangrijk sleutelwoord en wordt bij ons met Hoofdletters geschreven.

Door de gunstige locatie van ons logistieke centrum in de Duitse Eifel en met onze collega gereedschapsfabrikanten in de naaste omgeving, vervullen wij regelmatig de rol van Troubleshooter.

Klop Agencies in samenwerking met Do It 5479 Silberspeer GmbH heeft in het Duitse Wehr de gehele logistieke afhandeling ondergebracht. Opslag, voorraadbeheer, inkoop, verzending, facturering vinden dan ook plaats vanuit Duitsland. Verkoop, orderafhandeling, inkoop, debiteurenbewaking worden gemanaged vanuit het Nederlandse Oud-Beijerland. Bijgestaan door moderne communicatiemiddelen kunnen we stellen dat afstand geen rol meer speelt.