Over ons

Klop Agencies is opgericht 2 Juli 2007 en voortgekomen uit de in 1947, door Dhr. L. Hooghart, gestarte onderneming L. Hooghart Agenturen.

Bij de oprichting van Klop Agencies heeft een samenwerking met de Duitse Do It 5479 Silberspeer GmbH centraal gestaan. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat een interessant leveringsprogramma is ontstaan, met een voor de Duitse gereedschap vakhandelaren bekende merken als SILBERSPEER, POWERCRAFT en GOLDSPEER. Tezamen met de vanouds door Hooghart vertegenwoordigde merken als Artilux, Artu, Aquajet, Bison, Comby Italia, Providus, Vola, Walmec en Zenten is er sprake van een zeer interessant aanbod van diverse gereedschappen. Voor een belangrijk deel direct uit voorraad en een kleiner deel met een korte levertijd van enkele dagen.

De Duitse pakket bezorger GLS is in ons logistieke systeem een belangrijke spil, zij zorgen ervoor dat 98% van de orders de volgende werkdag bij de Nederlandse en Belgische klanten wordt afgeleverd.

Dit nieuwe concept van Klop Agencies draagt ertoe bij dat Klop Agencies voor zijn huidige Nederlandse afnemers in korte tijd is uitgegroeid tot een interessante en belangrijke handelspartner. Service is een belangrijk sleutelwoord en wordt bij ons met Hoofdletters geschreven. Door de gunstige locatie van ons logistieke centrum in de Duitse Eifel en met onze collega gereedschapsfabrikanten in de naaste omgeving, vervullen wij regelmatig de rol van Troubleshooter.

Klop Agencies in samenwerking met Do It 5479 Silberspeer GmbH heeft in het Duitse Wehr de gehele logistieke afhandeling ondergebracht. Opslag, voorraadbeheer, inkoop, verzending, facturering vinden dan ook plaats vanuit Duitsland. Verkoop, orderafhandeling, inkoop, debiteurenbewaking worden gemanaged vanuit het Nederlandse Oud-Beijerland. Bijgestaan door moderne communicatiemiddelen kunnen we stellen dat afstand geen rol meer speelt.

Sinds de oprichting van Klop Agencies zijn er nieuwe merken gereedschap aan ons assortiment toegevoegd, onder andere uit Duitsland BGS en Inter-Tech, uit Polen Yato, Flo en Vorel. Geheel nieuw zijn de eerste stappen met YATO Gastronomie en op Sanitair gebied Fala,